Welcome to Taste Point Company...

Events Calendar

  /  Events Archive
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Βρες Εκδηλώσεις

Event Views Navigation

Νοέμβριος 2018

Date: Νοέμβριος 27 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Με την απλότητα και την μεταδοτικότητα που διακρίνει τον Γιάννη Χατζηπαύλου, το σεμινάριο ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης μας στο τομέα της ζαχαροπλαστικής τέχνης για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται σε αναζήτηση νέων τάσεων.

Date: Νοέμβριος 28 @ 17:00 - Δεκέμβριος 6 @ 20:45
Time: 17:00 - 20:45
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Ένα σεμινάριο για την τέχνη και τις γεύσεις του καφέ. Το ταξίδι ενός κόκκου καφέ από τη φυτεία μέχρι το φλιτζάνι μας.

Δεκέμβριος 2018

Date: Δεκέμβριος 4 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Ο pastry chef Κωνσταντίνος Τσενικίδης θα μας δείξει συνταγές και μυστικά για επιτυχημένα εκλέρ. Θα μιλήσουμε για το διάσημο γλυκό αλλά και τη ζαχαροπλαστική που τα τελευταία χρόνια αλλάζει. Θα μας παρουσιάσει τις 5 ολοκαίνουργιες γεύσεις των εκλέρ του και φυσικά θα δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του!

Date: Δεκέμβριος 10 @ 17:00 - Δεκέμβριος 11 @ 20:45
Time: 17:00 - 20:45
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Latte art ονομάζεται η τεχνική κατά την οποία ο Barista σχεδιάζει με αφρόγαλα πάνω σε ένα espresso ένα μοτίβο ή μια εικόνα. Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό αλλά είναι κάτι τεχνικά απαιτητικό. Στο σεμινάριο αυτό ο Γιώργος Τσαλικίδης αναλύει τις τεχνικές και αποκαλύπτει τα μυστικά του πως επιτύχετε να κάνετε εντυπωσιακά σχέδια στα ροφήματα σας και να εντοπίζετε φίλους και πελάτες.

Date: Δεκέμβριος 12 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Στο σεμινάριο με θέμα Fusion sea food appetizers ο Γιώργος Βαγιωνάς θα παρουσιάσει προτάσεις με σύνθετες γεύσεις και υφές.Θα μας δείξει καινούργιες τεχνικές, θα δώσει συμβουλές και προτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία απαιτητικών μενού.

Date: Δεκέμβριος 14 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Μυστικά, γεύσεις και αρώματα της μακραίωνης γαστρονομικής παράδοσης της Κρήτης θα φέρει στο “πιάτο” μας ο executive chef Γιώργος Μακρής. Θα δούμε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και τις δυνατότητες αξιοποίησης τους, συνδυάζοντας δημιουργικά την παράδοση με το σήμερα.

+ Εξαγωγή Εκδηλώσεων