Welcome to Taste Point Company...

Events Calendar

  /  Events Archive
Φόρτωση Εκδηλώσεις

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Βρες Εκδηλώσεις

Event Views Navigation

Δεκέμβριος 2018

Date: Δεκέμβριος 19 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Ο δάσκαλος Ζήσης Κεραμέας θα κάνει ένα σεμινάριο γαστρονομικών εμπειριών και όπως λέει ο ίδιος «Καλός μάγειρας είναι αυτός που ξέρει να μετράει τα βήματά του μέσα στην κουζίνα. Αυτό απαιτεί πολύ καλή οργάνωση, μελέτη, ακρίβεια και γερό στομάχι. Μα πάνω απ’ όλα, αγάπη και αφοσίωση μιας ζωής. Ακόμα και τώρα που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχω αποσυρθεί από την ενεργό δράση, διαβάζω συνεχώς και κρατάω σημειώσεις. Όσα προλαβαίνω τα παρακολουθώ. Άλλωστε άμα γίνεις δάσκαλος μια φορά, γίνεσαι για πάντα κάτι το οποίο μεταφέρεται και στην καθημερινότητά μας. Με βοήθησε πολύ η διδασκαλία για να γίνω καλύτερος μάγειρας Και πιστέψτε με, η αυτοβελτίωση είναι το ήμισυ του παντός αν θέλει κάποιος να εξελιχθεί σε αυτή τη δύσκολη δουλειά. Η Ελλάδα είναι γεμάτη από θαυμάσιες συνταγές και θησαυρούς υλικών, τα οποία για να τα μαγειρέψει κάποιος με τον σωστό τρόπο, πρέπει πρωτίστως να τα μελετήσει και να ανιχνεύσει τις συμπεριφορές τους. Και αυτό διότι στην μαγειρική όλα είναι απρόβλεπτα. Καλός μάγειρας είναι αυτός που σκοπεύει να γίνει καλύτερος μάγειρας».

Ιανουάριος 2019

Date: 21 Ιανουαρίου 2019 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, η ειδική στο κρέας και στο ψήσιμο, παρουσιάζει το απόλυτο σεμινάριο «Κιμάδες & κρεατοσκευάσματα» για επαγγελματίες σεφ, μάγειρες και κρεοπώλες.
Η σεφ Μυρσίνη Λαμπράκη θα σας δείξει βήμα βήμα τα μυστικά της παρασκευής του κεμπάπ, το πέρασμά του στη βέργα, το σωστό ψήσιμο, τα υλικά αλλά και τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί ένα ζουμερό καλοψημένο κεμπάπ χωρίς ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΜΟΝΟΝΑΤΡΙΟ και ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΑΛΑΤΑ καθώς και τη σωστή διαδικασία παρασκευής για αφράτα μπιφτέκια κοτόπουλου, ανάμεικτα και Texas burger.

Date: 23 Ιανουαρίου 2019 @ 18:00 - 21:00
Time: 18:00 - 21:00
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Ο pastry chef Κωνσταντίνος Τσενικίδης θα μας δείξει συνταγές και μυστικά για επιτυχημένα εκλέρ. Θα μιλήσουμε για το διάσημο γλυκό αλλά και τη ζαχαροπλαστική που τα τελευταία χρόνια αλλάζει. Θα μας παρουσιάσει τις 5 ολοκαίνουργιες γεύσεις των εκλέρ του και φυσικά θα δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του!

Φεβρουάριος 2019

Date: 4 Φεβρουαρίου 2019 @ 16:30 - 5 Φεβρουαρίου 2019 @ 22:30
Time: 16:30 - 22:30
Venue: Πολυχώρος Tastepoint
Address: Οδυσσέως 19

Masterclass δύο ημερών (12 ωρών) με τον pastry chef Γιώργο Αυγέρο, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο μπουφέ ξενοδοχείου, αποτελούμενο από δέκα γλυκά (οκτώ μικρά και δύο μεγάλα). Ο pastry chef θα μας δείξει όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για έναν ελκυστικό μπουφέ ξενοδοχείου.

+ Εξαγωγή Εκδηλώσεων