Welcome to Taste Point Company...

Μοντέρνες Τεχνικές | Θεόδωρος Γεωργαντάς

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
12 Φεβ

Μοντέρνες Τεχνικές | Θεόδωρος Γεωργαντάς

Φεβρουάριος 12 @ 18:00 - 21:00

Ο Θεόδωρος Γεωργαντας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την οποία ξεκινά και το ταξίδι του με την μαγειρική. Από το 2005 όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη σχολή levi συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα στον χώρο της δημιουργικής κουζίνας αναφέροντας ενδεικτικά το nobu στην Μύκονο τη hytra στην Αθήνα βραβευμένο με ένα αστέρι michelin καθώς και στον αστέρια στο Σάνη. Από το 2013 είναι ειδικός τεχνικός στην εταιρεία παράξενες ύλες που ειδικεύεται στις πρώτες ύλες για δημιουργική κουζίνα ενώ ταυτόχρονα διδάσκει στη σχολή Δέλτα στο τμήμα μαγειρικής. Η συνεχής του ενασχόληση και μάλιστα από διαφορετικά πόστα σε συνδυασμό με σεμινάρια που έχει λάβει όπως το σεμινάριο της sosa για τις μοντέρνες τεχνικές στη δημιουργική κουζίνα ,τον καθιστούν έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους στην μοντέρνα κουζίνα.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 12 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα 18:00 – 21:00
Διάρκεια 3 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 70€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • 1. ESPUMA COLD AND HOT
  • 2. SPONGE INSTANTZEL AND MICROWAVE
  • 3. CAVIAR AND SPHERE
  • 4. TAPIOCA FLOUR AND PERLES
  • 5. BLACK VEGETABLES AND FRUIT BY OCOO
  • 6. SUCRO AND NATUR EMUL
Περιγραφή Σεμιναρίου Σε αυτό το σεμινάριο θα δούμε τεχνικές με τα προϊόντα της εταιρίας «sosa» και συγκεκριμένα θα χρησιμοποιήσουμε προεσπούμα ζεστό και κρύο, ίνσταντζελ, αλγινικό, χλωριούχο ασβέστιο, γλουκονολακτάτο, αλεύρι ταπιόκας και πέρλες ταπιόκας, σουκρέμουλ και γαλακτοματοποιητή σε σκόνη. Επίσης θα μαγειρέψουμε με το «ocoo» όπου θα κάνουμε ζύμωση φρούτων και λαχανικών.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις