Welcome to Taste Point Company...

Μοναστηριακή Αγιορείτικη κουζίνα | Χρήστος Γκρέμος

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
13 Νοέ

Μοναστηριακή Αγιορείτικη κουζίνα | Χρήστος Γκρέμος

Νοέμβριος 13 @ 18:00 - 21:00

Ο Χρήστος Γκρέμος κατάγεται από την Κατερίνη όπου και μεγάλωσε. Σύντομα η κλίση του προς την μαγειρική άρχισε να διακρίνεται. Το 2001 πήγε σε σχολή μαγειρικής με την καθοδήγηση του καθηγητή του Κ. Κεραμέα. Από το 2002 άρχισε να εργάζεται σε ξενοδοχεία και εστιατόρια. Το 2010 μετά από μια επίσκεψη στο Άγιο όρος γνώρισε την ιδιαίτερη κουζίνα των πατέρων. Σταδιακά άρχισε να πειραματίζεται με Αγιορείτικες γεύσεις φέρνοντας τες όσο πιο κοντά στη σύγχρονη κουζίνα. Από το 2010 είναι chef στο sea food restaurant kalamatianos. Το 2017 βραβεύτηκε με χρυσό βραβείο από τον θεσμό «εστία» στην κατηγορία special menu. Τέλος το 2018 ο θεσμός των χρυσών σκούφων βράβευσε το εστιατόριο με «βραβείο ελληνικής κουζίνας» όπου είναι υποψήφιο για άλλη μια φορά για το 2019.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 13 Νοεμβρίου
Ώρα 18:00 – 21:00
Διάρκεια 3 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 50€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • Σαλιγκάρια γιαχνί σε τάρτα φάβας
  • Μπακαλιάρος σε σάλτσα κρεμμυδιού με στιξ Σκορδαλιάς
  • Χταπόδι κρασάτο με κους κους
Περιγραφή Σεμιναρίου Μαγειρεύουμε με τα πιο ταπεινά υλικά ακολουθώντας αυτούς που με ευλάβεια κρατούν αναλλοίωτες συνταγές αιώνων. Συνδυάζοντας σύγχρονες τεχνικές δημιουργούμε υγιεινά, λιτά αλλά άκρως γευστικά πιάτα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις