Welcome to Taste Point Company...

Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Πλήρης Κύκλος Σεμιναρίου | Ηλίας Σκουλάς

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
20 Μαρ

Η Γαστρονομία της Φωτιάς – Taste the Fire | Πλήρης Κύκλος Σεμιναρίου | Ηλίας Σκουλάς

Μάρτιος 20 @ 16:00 - Μάιος 7 @ 21:00

Ο Ηλίας Σκουλάς είναι ο Σεφ που θέλεις να γνωρίσεις άμα θαυμάζεις τον David Chang και πιθανότατα δεν εξιτάρεσαι με την Julia Child. «Η δικιά μου γενιά ενδιαφέρεται πιο πολύ για το καραμελωμένο χοιρινό μέσα σε αφράτα Bao Buns παρά για το φιλέτο πάπιας σε σάλτσα Πορτοκαλιού…»
Σεφ του αιρετικού Food Mafia, του Rock n Roll, του νεοσύστατου Magna Grecia, το Steak Bistro στο Yolenis και πίσω από δεκάδες Κόνσεπτ σε εστιατόρια και στην Βιομηχανία στην Ελλάδα και το εξωτερικό έρχεται για ένα μοναδικό σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται ότι θα μας αλλάξει τον τρόπο σκέψης που θα μπαίνουμε στην κουζίνα.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 20 Μαρτίου έως 07 Μαΐου
Ώρα 16:00 – 21:00
Διάρκεια 30 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 300€
Περιγραφή Σεμιναρίου Μια ολοκληρωμένη ενότητα σεμιναρίων, από τον Master του είδους, τον Chef Ηλία Σκουλά, για το παγκόσμιο trend της κρεατοφαγίας και τον τρόπο, τις συνταγές, τις συνήθειες και τα υλικά που χρησιμοποιούνται τον 21o αιώνα.! !
Μία σειρά σεμιναρίων που θα σας εξελίξει και θα σας κάνει master του είδους, υπογεγραμμένη από τον Chef με πιστοποίηση της παρακολούθησης όλης της σειράς! !

Λατινική Αμερική
Ένα γαστρονομικό ταξίδι από τις Τσουρασκερίες της Βραζιλίας και τις Παρίγιας του Μπουένος Άιρες, μέχρι τα υψίπεδα του Περού και τα βοσκοτόπια της Ουρουγουάης! ! Πικάνια, Tira d’ asado, Anticoucho, Ματάμπρε είναι μερικά από τα εδέσματα της κρεατοφαγικής Μέκκας του πλανήτη που θα γνωρίσουμε από τον Chef. Τεχνικές ψησίματος, σερβιρίσματος και μυστικά υλικά.! ! ! ! ! ! ! !

Κορέα – Ιαπωνία
Η επανάσταση που ξεκίνησε από την Κορέα και την Ιαπωνία την τελευταία δεκαετία και οι γεύσεις που έγιναν food trends σε όλο τον κόσμο. ! ! Η τέχνη του Bulgogi, η τεχνική του Yakitory και ο τεμαχισμός και το ψήσιμο ολόκληρου του κοτόπουλου σαν να βρίσκεστε στο Tokyo, σάλτσες, μαριναρίσματα και ιδέες street food από τους δύο γαστρονομικού κολοσούς της Ασίας! ! !
ΗΠΑ – Μεξικό
Η Αμερική ως ηγεμόνας της γαστρονομίας της φωτιάς κυριαρχεί σε παγκόσμιο επίπεδο. ! ! Το στυλ του Τέξας με τα καπνιστά και τα pork ribs, τα Νεουοερκέζικα Steak House, τα Burger της Καλιφόρνια… Μαθαίνουμε να φτιάχνουμε από το μηδέν τα πάντα και πάμε και μια βόλτα στο Μεξικό για να στήσουμε τον διασημότερο γύρο του κόσμου τον λένε Al Pastor και θα τον λατρέψετε πάνω σε χειροποίητες τορτίγιες από Masa. Ένα σεμινάριο για την Γαστρονομία της φωτιάς που θα σας αλλάξει την ζωή! !
Ελλάδα & Ανατολική Μεσόγειος
Η Ελλάδα που λατρεύει την φωτιά και μαζί συνταγές από την Κύπρο, την Τουρκία, τον Λίβανο, την Αλβανία και το Μαρόκο! ! Αντικριστό Αρνί, Σμυρνέικο Κεμπάπ, Elbasan Tava, Σεφταλιές, Κόκκορας Σαβουρμάς, σάλτσες, συνοδευτικά και σαλάτες σ’ ένα σεμινάριο απόλυτα σημαντικό!!!!
Ευρώπη
Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία πρωταγωνιστούν σ’ ένα σεμινάριο με συνταγές σταθμούς από τον μεσαίωνα μέχρι και σήμερα! ! Παέγια στα ξύλα, Πορκέτα, Roast Beef, Cote de Boeuf, χοιρινό iberico σε αναπάντεχους συνδυασμούς και πολλά άλλα θα ολοκληρώσουν την σειρά των σεμιναρίων με αρώματα υπεροχής και φινετσάτη γαστρονομία της Φωτιάς! !

Masterclass Charcuterie (Αλλαντοποιία)
Μαθαίνουμε τα μυστικά της αλλαντοποιίας. ! Δημιουργούμε λουκάνικα από Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία.! Φτιάχνουμε γερμανικό (Ζβαν) αλλαντικό φούρνου, Βρετανικό Ham, ιταλική πανσέτα και Gouanciale καθώς και N’Duja από την Καλαβρία, το πιο extreme αλλαντικό.


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις