Welcome to Taste Point Company...

Eclair… Από το κλασικό στο μοντέρνο | Κωνσταντίνος Τσενικίδης

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
04 Δεκ

Eclair… Από το κλασικό στο μοντέρνο | Κωνσταντίνος Τσενικίδης

Δεκέμβριος 4 @ 18:00 - 21:00

Ο pastry chef Κωνσταντίνος Τσενικίδης σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων. Στο χώρο της ζαχαροπλαστικής βρίσκεται τα τελευταία 8 χρόνια. Δεν έχει κλασικές σπουδές πάνω στη ζαχαροπλαστική. Έχει παρακολουθήσει πολλά corses της φημισμένης Γαλλικής σχολής Ecole le notre, της Ecole Escoffier Ritz, του ομώνυμου θρυλικού παριζιάνικου ξενοδοχείου, καθώς επίσης και μεγάλων pastry chef όπως ο Oriol Balaguer, Michel Willaume και Philippe Givre executive pastry chef της Ecole Valrhona.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 4 Δεκεμβρίου
Ώρα 18:00 – 21:00
Διάρκεια 3 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 80€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • 1. Eclair Praline
  • 2. Eclair Caramel
  • 3. Eclair Lemon
  • 4. Eclair Mon Blanc
  • 5. Eclair choco tropical fruit
Περιγραφή Σεμιναρίου Ο pastry chef Κωνσταντίνος Τσενικίδης θα μας δείξει συνταγές και μυστικά για επιτυχημένα εκλέρ. Θα μιλήσουμε για το διάσημο γλυκό αλλά και τη ζαχαροπλαστική που τα τελευταία χρόνια αλλάζει. Θα μας παρουσιάσει τις 5 ολοκαίνουργιες γεύσεις των εκλέρ του και φυσικά θα δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις

Προηγούμενα Σεμινάρια Barista Basic | Γιώργος Τσαλικίδης
Επόμενα Σεμινάρια Latte Art | Γιώργος Τσαλικίδης