Welcome to Taste Point Company...

Δημιουργική ζαχαροπλαστική με σύγχρονες τεχνικές | Γιάννης Χατζηπαύλου

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
27 Νοέ

Δημιουργική ζαχαροπλαστική με σύγχρονες τεχνικές | Γιάννης Χατζηπαύλου

Νοέμβριος 27 @ 18:00 - 21:00

Ο pastry chef Γιάννης Χατζηπαύλου του πεντάστερου ξενοδοχείου Neptune hotel, είναι καθηγητής ζαχαροπλαστικής τέχνης του μεγαλυτέρου εκπαιδευτικού ομίλου της χώρας μας. Μέσα από το πέρασμα του από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία της χώρας μας Μακεδονία Παλλάς, king George (Athens), Porto Pallas, Kempinski Hotel, Neptune Hotel καθώς επίσης και από την πολυετή παρουσία του στα καλυτέρα εκπαιδευτήρια, θα παρουσιάσει ένα σεμινάριο με όλες τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής τέχνης.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 27 Νοεμβρίου
Ώρα 18:00 – 21:00
Διάρκεια 3 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 60€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • 1. Διάφορα κρεμε φρούτων
  • 2. Γυαλιστερά γλασάζ
  • 3. Σφαιροποίηση με χρήση ζελατίνας
  • 4. Χαβιάρι
  • 5. Σπονκ κεικ
  • 6. Όμορφα πρωτότυπα ντεκόρ σοκολάτας
  • 7. Χρήση τραβηχτής και φουσκωτής σοκολάτας
  • 8. Βαφή με βούτυρο κακάο και σοκολάτα
  • 9. Κροκελιν εκλέρ, σου
  • 10. Χρήση σιφόν
Περιγραφή Σεμιναρίου Με την απλότητα και την μεταδοτικότητα που διακρίνει τον Γιάννη Χατζηπαύλου, το σεμινάριο ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης μας στο τομέα της ζαχαροπλαστικής τέχνης για κάθε επαγγελματία που βρίσκεται σε αναζήτηση νέων τάσεων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις