Welcome to Taste Point Company...

Fusion sea food appetizers | Γιώργος Βαγιωνάς

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
12 Δεκ

Fusion sea food appetizers | Γιώργος Βαγιωνάς

Δεκέμβριος 12 @ 18:00 - 21:00

Ο Γιώργος Βαγιωνάς είναι ο Executive Chef του Porto Sani. O οποίος μετά από μια γεμάτη έμπνευση και επιτυχίες γαστρονομική διαδρομή από το 1997, συνεργαζόμενος με πολλά αξιόλογα εστιατόρια και ξενοδοχεία. Χαρακτηρίζεται για την δημιουργική του ικανότητα και αγάπη για την μεσογειακή κουζίνα.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 12 Δεκεμβρίου
Ώρα 18:00 – 21:00
Διάρκεια 3 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 70€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • 1. SCALLOPS / COLESLAW ΜΕ ΜΗΛΟ / ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ / ΤΖΕΛ ΑΠΟ ΚΟΥΜ ΚΟΥΑΤ / ΦΥΛΛΑ SHISHO
  • 2. ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΙ KAMCHATCA / ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ / ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥ
  • 3. ΠΑΛΑΜΙΔΑ / ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΙΟΥΣ / ΠΙΚΛΕΣ ΑΠΟ ΡΟΖ ΣΤΑΦΥΛΙΑ / ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΑΛΑΤΙ / ΛΑΔΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
  • 4. ΧΤΑΠΟΔΙ / ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ- MISO / ΒΙΝΕΓΡΕΤ ΑΠΟ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ – ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
Περιγραφή Σεμιναρίου Στο σεμινάριο με θέμα Fusion sea food appetizers ο Γιώργος Βαγιωνάς θα παρουσιάσει προτάσεις με σύνθετες γεύσεις και υφές. Θα μας δείξει καινούργιες τεχνικές, θα δώσει συμβουλές και προτάσεις που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη δημιουργία απαιτητικών μενού.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις