Welcome to Taste Point Company...

Κρητική Δημιουργική Κουζίνα | Γιώργος Μακρής

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
14 Δεκ

Κρητική Δημιουργική Κουζίνα | Γιώργος Μακρής

Δεκέμβριος 14 @ 18:00 - 21:00

Ο Γιώργος Μακρής κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Στη μαγειρική μυήθηκε από τη γιαγιά του Γεωργία, όπου δίπλα της γνώρισε και εκτίμησε τα μοναδικά αρώματα και τις γεύσεις της Κρήτης.
Σπούδασε στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου απ’ όπου και αποφοίτησε το 1999. Από εκεί ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σε πολλά γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Μετέπειτα, επανήλθε στην Κρήτη που εργάζεται από το 2002 μέχρι σήμερα. Είναι πιστοποιημένος Executive Chef καθώς επίσης και Επιθεωρητής Συστημάτων Ασφαλείας ISO & HACCP. Από το 2007 διδάσκει την Τέχνη της Μαγειρικής σε εκκολαπτόμενους μάγειρες σε ιδιωτικές και δημόσιες σχολές. Από το 2012 μέχρι και τώρα, διδάσκει στη HOTELIER EDUCATION. Διετέλεσε Πρόεδρος στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης για 3 χρόνια , μέχρι το 2017. Το καλοκαίρι του 2018 έκανε το πρώτο του βήμα σαν συγγραφέας, γράφοντας το βιβλίο «Κρητική Κουζίνα στο πέρασμα των χρόνων» που κυκλοφορεί σε 3 γλώσσες. Σήμερα κατέχει τη θέση του Operation Executive Chef στην εταιρία CHNARIS H.M.D.C., επιπλέον παρέχει τις συμβουλές του σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 14 Δεκεμβρίου
Ώρα 18:00 – 21:00
Διάρκεια 3 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 80€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • 1. Σφακιανές πίτες
  • 2. Στάκα με αυγά
  • 3. Ροφός με μπάμιες
  • 4. Κρεατότουρτα
  • 5. Αρνί με σταμναγκάθι
  • 6. Γαμοπίλαφο
  • 7. Χοχλιοί μπουμπουριστοί με ξινόχοντρο
Περιγραφή Σεμιναρίου Μυστικά, γεύσεις και αρώματα της μακραίωνης γαστρονομικής παράδοσης της Κρήτης θα φέρει στο “πιάτο” μας ο executive chef Γιώργος Μακρής. Θα δούμε παραδοσιακά κρητικά προϊόντα και τις δυνατότητες αξιοποίησης τους, συνδυάζοντας δημιουργικά την παράδοση με το σήμερα.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις

Προηγούμενα Σεμινάρια Fusion sea food appetizers | Γιώργος Βαγιωνάς