Welcome to Taste Point Company...

Masterclass δύο ημερών (12 ωρών) με τον pastry chef Γιώργο Αυγέρο, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο μπουφέ ξενοδοχείου | Γιώργος Αυγέρος

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
04 Φεβ

Masterclass δύο ημερών (12 ωρών) με τον pastry chef Γιώργο Αυγέρο, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο μπουφέ ξενοδοχείου | Γιώργος Αυγέρος

4 Φεβρουαρίου 2019 @ 16:30 - 5 Φεβρουαρίου 2019 @ 22:30

Καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής τέχνης ο Γιώργος Αυγέρος έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Σήμερα τον βρίσκουμε στο Sani Club σαν Executive Pastry Chef, είναι AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και επιμελείται την κάρτα επιδορπίων σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία και διδάσκει σε γνωστό Ιεκ της πόλης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σαν τεχνικός σύμβουλος ζαχαροπλαστικής στην εταιρία ΚΑΝΑΚΗΣ, εκεί συνεργάστηκε με τη σχολή lenotre και τους chefs της με τους οποίους, παρουσίαζαν τα σεμινάρια της κορυφαίας σχολής στο Ελληνικό κοινό. Έως σήμερα συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με σκοπό την συνεχή εξέλιξη.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 04 Φεβρουαρίου – 05 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα 16:30 – 22:30
Διάρκεια 12 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 60 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 180€
Πληροφορίες Παρουσίασης
    ΣΥΝΤΑΓΕΣ

  • 1. Γρήγορο στρώσιμο σοκολάτας
  • 2. Decor σοκολάτας
  • 3. Mousse
  • 4. Cremeux
  • 5. Ganache
  • 6. Glaze
  • 7. Fluid gel
  • 8. Coulis
Περιγραφή Σεμιναρίου Masterclass δύο ημερών (12 ωρών) με τον pastry chef Γιώργο Αυγέρο, ο οποίος θα παρουσιάσει έναν ολοκληρωμένο μπουφέ ξενοδοχείου, αποτελούμενο από δέκα γλυκά (οκτώ μικρά και δύο μεγάλα). Ο pastry chef θα μας δείξει όλες τις σύγχρονες τεχνικές και τους μοντέρνους τρόπους παρουσίασης για έναν ελκυστικό μπουφέ ξενοδοχείου.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις