Welcome to Taste Point Company...

Εxclusive Chocolate Bonbons | Γιώργος Αυγέρος

  /  
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.
01 Απρ

Εxclusive Chocolate Bonbons | Γιώργος Αυγέρος

Απρίλιος 1 @ 16:30 - 21:30

Καταξιωμένος στον χώρο της ζαχαροπλαστικής τέχνης ο Γιώργος Αυγέρος έχει διατελέσει Pastry Chef στα περισσότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης. Σήμερα τον βρίσκουμε στο Sani Club σαν Executive Pastry Chef, είναι AMBASSADOR της σοκολάτας BELCOLADE και επιμελείται την κάρτα επιδορπίων σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και ζαχαροπλαστεία και διδάσκει σε γνωστό Ιεκ της πόλης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σαν τεχνικός σύμβουλος ζαχαροπλαστικής στην εταιρία ΚΑΝΑΚΗΣ, εκεί συνεργάστηκε με τη σχολή lenotre και τους chefs της με τους οποίους, παρουσίαζαν τα σεμινάρια της κορυφαίας σχολής στο Ελληνικό κοινό. Έως σήμερα συνεχίζει να παρακολουθεί σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό με σκοπό την συνεχή εξέλιξη.


Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία 1 Απριλίου 2019
Ώρα 16:30 – 21:30
Διάρκεια 5 Ώρες
Χώρος διεξαγωγής Πολυχώρος Taste Point | Οδυσσέως 19, Θεσσαλονίκη
Συμμετέχοντες 50 Άτομα
Κόστος Σεμιναρίου 80€
Περιγραφή Σεμιναρίου Στο σεμινάριο με θέμα exclusive chocolate bonbons o pastry chef Γιώργος Αυγέρος θα μας μυήσει στον κόσμο της σοκολάτας με επτά συνταγές για σοκολατάκια, χειροποίητες τρούφες, χρήση βουτύρου κακάο, xρήση αερογράφου, tips για δημιουργία χρωμάτων και αποχρώσεων, stencils για δημιουργία μοτίβων και σχεδίων και τεχνική για πραλίνες.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τοποθεσία Πολυχώρου Taste Point

Αεροπορικές Πτήσεις